Colantari auto

Colarea autovehiculelor este probabil cel mai eficient si rapid mod de a transmite mesaje de promovare a unui serviciu sau a unui produs la o audienta cat mai mare.

Promovarea prin intermediul autovehiculelor colantate nu este limitata de spatiu si de timp, nu solicita plati recurente si nu necesita costuri de intretinere suplimentare dupa aplicarea foliei autoadezive.

Branding-ul autovehiculelor se poate face prin colantarea indiferent daca este autoturism, autoutilitarea sau TIR, prin inscriptionarea lor monocroma/policroma sau prin combinarea celor doua tehnici.

Indiferent de tipul de autovehicul (motocicleta, autoturism, autocar, autobus, autoutilitara, camion, TIR) va oferim consultanta si suport in vederea alegerii celor mai bune forme de prezentare, a alegerii materialelor si solutiilor de materializare a ideilor dumneavoastra de colantare a autovehiculelor.

4 pasi simpli de urmat pentru realizarea unei colantari auto:

  1. Colectarea informatiilor:

Trimiterea urmatoarelor informatii pe e-mail: marca autoturismului, tipul autoturismului, culoarea autoturismului, logo-ul firmei si alte informatii ce le doriti aplicate pe autoturism.

  1. Simulare grafica:

Departamentul de creatie va realiza simulari grafice pentru inscriptionare, vom parcurge impreuna toate etapele de la concept pana la varianta finala agreata de dumneavoastra.

  1. Ofertare:

Dupa stabilirea unei variante finale de grafica se va face oferta detaliata de pret pentru inscriptionare.

  1. Programare colantare auto:

Daca sunteti de acord cu macheta si oferta noastra de pret, se face o programare pentru colantarea autovehiculului. Colantarea se poate realiza atat la punctul nostru de lucru, cat si la sediul beneficiarului.

Mai jos aveti enumerate cateva exemple de folii autoadezive ce pot fi folosite pentru colantarea si inscriptionarea autovehiculelor de orice fel:

Folii autoadezive suprafete flexibile Foliile sunt mate-satinate si sunt foarte flexibile, perfecte pentru suprafete flexibile de plastic cum ar fi prelatele, banner-ele si copertinele.
suprafete rigide Folii cu o gama vasta de aplicare, lucioase si mate intr-o paleta larga de culori.
reflectorizante Folii special create pentru realizarea semnelor de ghidare, de informare, de avertizare si pentru aplicatii grafice reflectorizante pe diverse suporturi asigurand o buna vizibilitate chiar si in cele mai vitrege conditii de luminozitate sau cele meteorologice dificile.
transparente pentru protectie Folii cu un grad ridicat de protectie UV si folii cu protectii la zgarieturi.
translucente Folii cu o opacitate intre 5% – 70% cu o paleta coloristica vasta.
magnetice Utile in realizarea materialelor de promovare usor manevrabile si interschimbabile. Pot fi de asemenea montate fara un ajutor specializat.
efect de cameleon Folie conceputa special pentru colantarea autovehiculelor. Se preteaza pentru suprafete neregulate si curbate.
imprimare digitala Pentru imprimarea imaginilor de mici si mari dimensiuni cu utilizare larga.
sablon Folie autoadeziva ce adera foarte bine pe diverse suprafete (sticla, lemn, plastic, metal etc) si poate fi indepartata fara a lasa reziduri de adeziv, perfecte pentru sablonare.
perforata (Window graphics) pentru suprafetele vitrate.
folii cu adeziv removable Aceste folii sunt utile pentru colantare pe o perioada limitata si fara a lasa urme de adeziv pe suprafata pe care a fost aplicata.