Inscriptionari auto

Inscriptionarea sau branding-ul autovehiculelor este una dintre cele mai utilizate si recomandate metode de publicitate creand o imagine puternica companiei si o vizibilitate crescuta. Aceasta modalitate de promovare este preferata de marea majoritate a companiilor deoarece ofera publicitate permanenta prin simpla prezenta a autovehiculului in trafic, intarind astfel prezenta companiei in ochii consumatorilor.

4 pasi simpli de urmat pentru realizarea unei inscriptionari auto:

  1. Colectarea informatiilor:

Trimiterea urmatoarelor informatii pe e-mail: marca autoturismului, tipul autoturismului, culoarea autoturismului, logo-ul firmei si alte informatii ce le doriti aplicate pe autoturism.

  1. Simulare grafica:

Departamentul de creatie va realiza simulari grafice pentru inscriptionare, vom parcurge impreuna toate etapele de la concept pana la varianta finala agreata de dumneavoastra.

  1. Ofertare:

Dupa stabilirea unei variante finale de grafica se va face oferta detaliata de pret pentru inscriptionare.

  1. Programare inscriptionare auto:

Daca sunteti de acord cu macheta si oferta noastra de pret, se face o programare pentru inscriptionarea autovehiculului. Incriptionarea se poate realiza atat la punctul nostru de lucru, cat si la sediul beneficiarului.

Pentru realizarea unei inscriptionari reusite cu o durata de viata ridicata este necesar sa se tina cont de faptul ca toate etapele inscriptionarii sunt in egala masura importante: design-ul ales/realizat pentru colantare, materialele si executia propiuzisa. Echipa B360 va garanteaza o inscriptionare reusita din toate punctele de vedere!